CARA MENGUASAI ILMU JAGAD PANCASONA

Posted on

ILMU JAGAD PANCASONA
( warisan aji saka )

Mantranya :
ALLAHUMMA AWWIN PUJI SYECH LEKSANING PATI, AKU URIP TAN KENO ING NOMO NONO SAK JERUNING ENING KUWE KARO AKU KANG ONO AL-KHAMDU URIP TAN KENO ING PATI. ENDI LUNGGUHIPUN MULTAKLI MANDA HUUD OPO PANGABEKIPUN SAJRONING ENING NYOTO KUWE AKU KANG ONO

Ilmu ini merupakan PancaSona yang berkelas dan sangat tua,
Khasiat insya’allah luar biasa.

Cara pengamalan dan pemakaian sebagai berikut:
PUASA 7 HARI DAN AMALAN DIBACA 7777X SETIAP MALAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *