Mantra Pelet Sunda

Posted on

Mantra Pelet Sunda

===========BISMILLAH KUM AWEWE, WATAJI KULHU ABSAR WAHUWA LATIFUL KHOBIR. SABULAN SANG RATU NU COLALANG, SABULAN MANGRUPI , DUA PUTRI MANANJO TUJUH BULAN KOLOT , SALAPAN BULAN SANG GOLEDAH , GERELENG PUTIH JIG KA CAI NGADON CEURIK , JIG KA DARAT NGADON MIDANGDAM , JIG KA IMAH ASA JOBONG KOONG KOP CAI ASA TUAK BARI , KOP DAHAR ASA TATAL BOBO KAULA NYAHO NGARAN SIA SI…………  ==========

LAKUNYA:

Puasa 3 hari. Hari terakhir mutih 1 hari 1 malam. Tiap malam dibaca 33x sambil liatin poto yg dituju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *